sjoelactie voor Jantje Beton
Doe mee

Sjoelen voor Spelen: Kom in actie tijdens Koningsdag

Wist je dat je op allerlei manieren geld op kunt halen voor Jantje Beton? Kom in actie en organiseer een ‘Sjoel voor het goede doel’! Iedereen kan sjoelen en een sjoelwedstrijd kun je op ieder moment organiseren, zo ook op Koningsdag.

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een download gemaakt met hierin een stappenplan voor jouw ‘Sjoel voor het goede doel’. Met de stappen uit het stappenplan zorg je ervoor dat jouw actie een groot succes is. Ook staan in dezelfde download de spelregels, het geldkistje en de scorekaart.

Organiseer jij op Koningsdag een ‘Sjoel voor het goede doel’ in jouw buurt? Laat het ons weten door ons te taggen op sociale media en gebruik te maken van #sjoelenvoorspelen!

4255 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER INSPIRATIE

Eerste hulp bij gamen

10 tips om de relatie met je gamende kind te herstellen, behouden of versterken

Gamen, vrijwel ieder kind doet het. Hierdoor zitten ouders vaak met de handen in hun haar, want waarom zitten ze nou de hele dag op hun kamer te gamen? Dit roept veel frustraties op. Koen, professionele gamer, geeft 10 tips aan ouders om de relatie met je gamende kind te herstellen, behouden of versterken.

2699 keer gelezen

Dé 10 leukste speeltips voor een actieve Koningsdag!

Dit jaar roept Jantje Beton samen met de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen alle kinderen op om op Koningsdag om 10:00 uur buiten te spelen onder het mom: #oranjebuiten. Het is namelijk dé perfecte dag om de gekste spelletjes te organiseren in de tuin, straat, speeltuin of op de stoep. We geven je 10 speeltips!

28712 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton