Spelen is gaaf! Maar waar kan je spelen? In heel het land zijn gave speeltuinen! Op deze kaart staan alle speeltuinen die zijn aangesloten bij de LOS, branchevereniging voor buitenspelen, vrije tijd en natuur. Daarnaast zie je gelijk welke speeltuinen rookvrij en inclusief zijn. Kijk op de kaart en vind alle speeltuinen bij jou in de buurt.

LOS vertegenwoordigt ook Kindervakanties, maar ze hebben geen vaste locatie. Vandaar dat ze niet op op deze kaart staan.

Jouw postcode of adres

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton