Hier wil je bij zijn… De Grote Samenspeeldag!
Doe mee

Hier wil je bij zijn… De Grote Samenspeeldag!

Wanneer kinderen met andere kinderen spelen, ontwikkelen ze zichzelf en leren ze vaardigheden die ze de rest van hun leven nodig hebben. Toch spelen er nog steeds veel kinderen alleen, bijvoorbeeld kinderen met een handicap. Ze hebben nauwelijks vriendjes en veel speelplekken zijn voor hen niet toegankelijk. De Speeltuinbende (project van het Gehandicapte Kind) brengt daar verandering in. De Speeltuinbende is een actieve club van stoere kinderen met en zonder beperking, iedereen is welkom. De Speeltuinbende zet zich in voor een omgeving waar ieder kind onbezorgd buiten kan spelen samen met andere kinderen. En daarom organiseren ze dit jaar voor de allereerste keer… De Grote Samenspeeldag!

Save the date!

Wie? Voor alle kinderen, met of zonder handicap!
Wat? De Grote Samenspeeldag
Wanneer? 17 oktober 2021
Waar? Scoutinglandgoed Zeewolde

Stichting Het Gehandicapte Kind: “We kijken er enorm naar uit om al die kinderen en hun ouders te zien genieten van alles wat er te beleven is deze dag. Én geïnspireerd naar huis te keren. Zodat alle kinderen ook hierna volop samen kunnen gaan spelen.”

De Grote Samenspeeldag wordt een onvergetelijke dag die in het teken staat van pret, verbinding en inspiratie. Een dag vol leuke activiteiten, gave artiesten en inspirerende workshops, om kinderen met en zonder handicap het plezier te laten ervaren van samen spelen. Kinderen met een beperking en hun gezin worden van harte uitgenodigd om naar de Grote Samenspeeldag te komen. Op de website van De Speeltuinbende wordt al een tipje van de sluier gegeven van het (voorlopige) programma… Benieuwd? Het (voorlopige) programma bekijk je hier!

2632 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Buitenspelen is the bomb en dit is waarom!

*trrrrring* De bel gaat. Wie zou er voor de deur staan? Het duurt blijkbaar te lang voordat de deur open wordt gedaan, want door de brievenbus klinkt: “KOM JE BUITENSPELEN?”. Maar natuurlijk! Buitenspelen is het leukste wat er is en wel hierom…

1933 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton