Bordje_Speeltip

Verkoelend potje voetbal

Is jouw kind voetbalfanaat, maar is het buiten te warm om achter een bal aan te rennen? Dan is flessenvoetbal dé uitkomst. Dit spel kun je doen met minimaal twee kinderen. Pak een paar lege plastic flessen en vul deze met water. Zoek een grasveld op en neem de gevulde flessen water en een voetbal mee. Iedereen die meedoet gaat in een cirkel staan en zet een fles water (zonder dop) voor zich neer. Probeer nu de waterfles van de ander om te schoppen met de voetbal. De voetballer met de volste fles wint!

Voor jongere kinderen is (om de beurt) rollen met een bal een leuke variant. De spelers die niet aan de beurt zijn gaan dan achter hun fles staan en mogen de bal pas pakken als hij voorbij de fles gerold is. Of maak een kegelbaan van flessen!

258 x gedaan!
Ik ga dit ook doen!

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton