Kinderen in actie Loterij Jantje Beton
Doe mee

Scholen in actie zodat ieder kind kan buitenspelen

3 op de 10 kinderen speelt bijna nooit buiten. Voor kinderen met een handicap is het vaak onmogelijk. Zij willen ook samen met vriendjes buiten ravotten. Daarom komen leerlingen van basisscholen in actie door lootjes te verkopen via de Tikkie jij bent ‘m! actie. 50% van de opbrengst is voor de school. Voor spelen en bewegen op en rondom het schoolplein. De andere 50% is voor projecten van Jantje Beton. Met speciale aandacht voor kinderen in kwetsbare speelposities. Zoals kinderen met een beperking. Help je mee?

[Deze loterij is voorbij, er kunnen geen lootjes meer gekocht worden]

1434 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Doe mee Intertoys

Intertoys donatie-actie!

Koop nu je speelgoed of een cadeautje bij Intertoys en doneer bij de kassa € 0,50 aan Jantje Beton. De opbrengst gaat naar projecten voor kinderen in kwetsbare posities.

1985 keer gelezen

De kleine Jantje Beton Loterij - Tikkie jij bent hem!

De Kleine Jantje Beton Loterij

Doe mee met De Kleine Jantje Beton Loterij. 50% is voor de school, 50% is voor Jantje Beton. De online lotenverkoop duurt t/m 29 september.

275 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton