Nijntjes beweegABC - Speeltips voor nu
Doe mee

Nijntjes beweegABC

Begint jouw letter met een K? Spring dan als een kikker in het rond. Is jouw naam Veerle met een V? Wapper met je armen op en neer en vlieg als een vogel. Of heet jij Nikki met de letter N net als nijntje? Klim dan ergens op en spring er weer van af. Met nijntjes beweegABC verveel jij je niet. Doe de opdrachten die horen bij de letters van jouw naam.

Bewegen volgens het alfabet

Gebruik je naam om te zien welke opdrachten je moet doen. Of verzin een hele lange naam om de oefeningen te kiezen!

Bewegen met nijntje

Download nijntjes  beweegABC

Speeltips voor thuis

Naast het nijntje beweegABC heeft nijntje nog meer leuke speeltips verzameld om thuis te doen samen met je kind. Bekijk hier snel welke vijf tips dit zijn. Of heb je toch lekker zin om buiten te spelen in de stad? Dat kan ook met nijntje! Deze speeltips vind je hier.

1300x gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Speeltips voor nu

Buitenlessen en opdrachten voor thuis

Speciaal voor alle leerkrachten, ouders en vooral thuiszittende kinderen hebben IVN Natuureducatie en Jantje Beton een aantal lessen omgevormd tot opdrachten en buitenlessen die je samen met je kinderen thuis kunt doen. Super tof toch?

1376x gelezen

Play to Move Game

Buitenspelen met Play To Move

Hoewel Marlies vroeger niets liever deed dan buitenspelen, is het voor veel kinderen tegenwoordig een uitdaging om hun iPad links te laten liggen en naar buiten te gaan om te spelen. Dus hoe stimuleer je kinderen om een frisse neus te halen? Marlies: “Door bijvoorbeeld beide werelden (online en offline) te combineren en dat hebben wij gedaan met Play to Move.”

1624x gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

HERSENONTWIKKELING

Spelen is belangrijk voor een gezonde hersenontwikkeling van kinderen. Het helpt kinderen bij experimenten en probleem oplossen en draagt bij aan de ontwikkeling van het geheugen. Bron: Ginsburg 2007, Bento & Dias, 2007

Hoi, leuk dat je zo enthousiast aan het lezen bent!

Wist je dat je je ook in kan schrijven voor onze nieuwsbrief? Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste speelinspiratie. Veel speelplezier!

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton