Nijntjes beweegABC - Speeltips voor nu
Doe mee

Nijntjes beweegABC

Begint jouw letter met een K? Spring dan als een kikker in het rond. Is jouw naam Veerle met een V? Wapper met je armen op en neer en vlieg als een vogel. Of heet jij Nikki met de letter N net als nijntje? Klim dan ergens op en spring er weer van af. Met nijntjes beweegABC verveel jij je niet. Doe de opdrachten die horen bij de letters van jouw naam.

Bewegen volgens het alfabet

Gebruik je naam om te zien welke opdrachten je moet doen. Of verzin een hele lange naam om de oefeningen te kiezen!

Bewegen met nijntje

Download nijntjes  beweegABC

Speeltips voor thuis

Naast het nijntje beweegABC heeft nijntje nog meer leuke speeltips verzameld om thuis te doen samen met je kind. Bekijk hier snel welke vijf tips dit zijn. Of heb je toch lekker zin om buiten te spelen in de stad? Dat kan ook met nijntje! Deze speeltips vind je hier.

4209 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Maak je buurt speelvriendelijk met deze 10 tips!

Maak je buurt speelvriendelijk met deze 10 tips!

Het valt Miranda Verburg, programmaleider speelruimte bij Jantje Beton, op dat veel speelplekken in de buurt ingericht zijn voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen die niet in deze leeftijdsgroep vallen worden niet uitgedaagd om in de buurt te spelen. Merk jij dit ook in jouw buurt? Tijd om daar verandering in te brengen!

1990 keer gelezen

Dé 10 leukste speeltips voor een actieve Koningsdag!

Dit jaar roept Jantje Beton samen met de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen alle kinderen op om op Koningsdag om 10:00 uur buiten te spelen onder het mom: #oranjebuiten. Het is namelijk dé perfecte dag om de gekste spelletjes te organiseren in de tuin, straat, speeltuin of op de stoep. We geven je 10 speeltips!

8866 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton