Nijntjes beweegABC - Speeltips voor nu
Doe mee

Nijntjes beweegABC

Begint jouw letter met een K? Spring dan als een kikker in het rond. Is jouw naam Veerle met een V? Wapper met je armen op en neer en vlieg als een vogel. Of heet jij Nikki met de letter N net als nijntje? Klim dan ergens op en spring er weer van af. Met nijntjes beweegABC verveel jij je niet. Doe de opdrachten die horen bij de letters van jouw naam.

Bewegen volgens het alfabet

Gebruik je naam om te zien welke opdrachten je moet doen. Of verzin een hele lange naam om de oefeningen te kiezen!

Bewegen met nijntje

Download nijntjes  beweegABC

Speeltips voor thuis

Naast het nijntje beweegABC heeft nijntje nog meer leuke speeltips verzameld om thuis te doen samen met je kind. Bekijk hier snel welke vijf tips dit zijn. Of heb je toch lekker zin om buiten te spelen in de stad? Dat kan ook met nijntje! Deze speeltips vind je hier.

5981 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Hutten bouwen is een universele behoefte voor jong en oud

Hutten bouwen is een universele behoefte voor jong en oud

Hutten bouwen is gaaf én goed voor de ontwikkeling van kinderen. Alle oudere huttenbouwers herkennen waarschijnlijk het gevoel van vrijheid en autonomie wel als ze denken aan de tijd dat ze hutten bouwden. Het is belangrijk dat ook de huidige generatie kinderen deze ervaringen op kan doen.

3036 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton