Mijn broodje is gebakken!

Wist je dat je eenvoudig een eigen brood kunt bakken op de BBQ? Maak het deeg volgens het recept op de verpakking van de broodmix. Als je het deeg moet laten rusten, is het tijd om een stevige stok te zoeken. Haal de schors eraf tot waar het brood komt. Als het deeg klaar is, draai je het rond je stok en leg je het op de barbecue. 15 minuten af en toe omdraaien en klaar! Je kunt dit ook doen bij het kampvuur. Dan houd je de stok bij het vuur om het deeg te laten garen.

324 x gedaan!
Ik ga dit ook doen!

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Stokken-glij-wedstrijd

Vriest het buiten en willen je kinderen een spel op ijs doen. Lees dan in deze speeltip hoe ze een wedstrijdje kunnen doen met stokken over het ijs.

191 x gedaan!

Annemaria koekoek

Kun jij stokstijf stil blijven staan? Dan lukt het je ook vast om de overkant te halen. Probeer het maar eens.

658 x gedaan!

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton