Kristallen maken

Kristallen maken

Ze zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten… We hebben het natuurlijk over kristallen! Ieder kind heeft wel een mini obsessie met kristallen. In dit geval kun je ze naast mooi, ook nog lekker maken. En dat op een hele makkelijke manier, namelijk met yoghurt, kleurstof en een ijsblokjesvorm. Doe de yoghurt in de vorm en voeg kleurstof toe (met kleine druppeltjes kom je al een heel eind). Zet de ijsblokjesvorm daarna in de vriezer en na een aantal uur heb je hele gave eetbare kristallen gemaakt!

Inspiratie: @spelen.met.evelien

66 x gedaan!
Ik ga dit ook doen!

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Zoek de Verschillen

Zoek de verschillen

Wie kent het spelletje niet? Zoek de 10 verschillen tussen de twee plaatsjes. Wist je dat je dit spel ook buiten kan spelen? Zoek een

424 x gedaan!

Blokje om wandelen

Laat je kinderen op ontdekkingsreis gaan in hun eigen buurt. In deze speeltip lees je hoe ze dat leuk kunnen maken en in contact kunnen komen met buren.

125 x gedaan!

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton