Doe mee

De Kleine Jantje Beton Loterij

Dit artikel gaat over de editie van 2019 van De Kleine Jantje Beton Loterij en is afgelopen.   

Daar gaan we weer! De Kleine Jantje Beton loterij is gestart! 35.500 leerlingen van 330 basisscholen halen tot 25 september geld op voor spelen.

Spelen is namelijk niet alleen heel leuk, het is ook heel belangrijk. Door te spelen krijgen kinderen namelijk de beweging die ze nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling. En tegelijkertijd leren ze allemaal belangrijke dingen, zoals vrienden maken, omgaan met tegenslagen en lak hebben aan vervelende mensen. Toch wordt spelen door tijdgebrek en te weinig speelplaatsen steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts een keer per week buiten. Daar doet Jantje Beton iets aan. Met De Kleine Jantje Beton Loterij.

Als je een lot koopt, stimuleer je spelen tijdens en na schooltijd. En een lootje kopen is heel eenvoudig. Bezoek de lootjespagina. Selecteer de school. Vul je gegevens in, kies het aantal lootjes dat je wilt kopen, betaal via Tikkie en deel de actie via WhatsApp met vrienden en bekenden. 50% van de Loterij opbrengst is voor spelen en bewegen op het schoolplein. En 50% is voor projecten van Jantje Beton. Bovendien kunnen lotenkopers mooie prijzen winnen. 

2761 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER INSPIRATIE

Koorddansen

Teken een lange streep op de grond of leg een (niet al te dik) touw op de grond. Dit is het koorddanstouw dat heel hoog

101 x gedaan!

Boem, een bloemenbom

Geen eigen tuin of een klein terras? Met bloemenbommen kun je je eigen buurt groen en fleurig maken. Je hebt er klei, donkere potaarde en

104 x gedaan!

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton