De Grote Samenspeeldag
Doe mee

Kom ook naar het leukste, inclusieve festival voor kinderen: De Grote Samenspeeldag

De Buitenspeeldag is alweer afgelopen… zo jammer! Maar gelukkig staat er nog iets leuks op de planning, namelijk De Grote Samenspeeldag georganiseerd door de Speeltuinbende! Op 26 juni op Fort de Batterijen in Nieuwegein kunnen alle kinderen vanaf 6 jaar avontuurlijke challenges aangaan, genieten van straatartiesten, meedoen aan allerlei activiteiten en lekker spelen!

De Grote Samenspeeldag

Dit is de tweede editie van de Grote Samenspeeldag. In oktober van 2021 werd het voor de eerste keer georganiseerd en na dit succes kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Op 26 juni zijn er allerlei leuke activiteiten te doen voor kinderen vanaf 6 jaar. Van jezelf op de foto zetten met de fotospiegel tot de vetste games spelen en je zintuigen verwennen in de snoezelruimte. Er is heel veel te doen en alles is inclusief! Aanmelden kan vanaf nu via de website.

Ouders kunnen aansluiten bij een workshop, waar deskundigen laten zien hoe je kinderen kunt stimuleren om samen te spelen. En natuurlijk kunnen ouders genieten van de food trucks, de artiesten, de prachtige locatie én hun spelende kind. 

Save the date:

Wie? Voor alle kinderen vanaf 6 jaar, met of zonder handicap!
Wat? De Grote Samenspeeldag
Wanneer? Zondag 26 juni 2022
Waar? Fort de Batterijen in Nieuwegein

Over de Speeltuinbende

De Grote Samenspeeldag wordt georganiseerd door De Speeltuinbende. Deze stoere club zet zich ervoor in dat kinderen samen kunnen spelen. Want door samen te spelen leer je van elkaar en verleg je je grenzen. En het is natuurlijk vooral leuk! Daarom zorgt De Speeltuinbende ervoor dat elk kind mee kan spelen en niemand langs de zijlijn staat. Hoe? Dat ervaar je op De Grote Samenspeeldag. Door de variatie aan activiteiten is er voor iedereen iets leuks te doen. En onze professionele spelbegeleiders zorgen ervoor dat elk kind mee kan spelen.

1322 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Buitenspelen is the bomb en dit is waarom!

*trrrrring* De bel gaat. Wie zou er voor de deur staan? Het duurt blijkbaar te lang voordat de deur open wordt gedaan, want door de brievenbus klinkt: “KOM JE BUITENSPELEN?”. Maar natuurlijk! Buitenspelen is het leukste wat er is en wel hierom…

1915 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton