Spelen in de winter
Doe mee

Knutselen met Pritt en Jantje Beton

Woensdagmiddag 16 december gaan we met zijn alle knutselen. Doe jij ook mee? We hebben ontzettend leuke knutseltips voor je!

Knutseltips

Maak je eigen kerstkaart en stuur deze naar je vrienden en familie. Of versier de kerstboom met je eigen rendierkerstballen

Lekker plakken en kleuren kan natuurlijk ook. Probeer eens de 3D kleurplaat van Pritt. Versier de woonkamer met glitters, slingers en nog meer.

Of maak je eigen voetbal van plasticzakjes en touw en ga buiten een potje voetballen met je vrienden.

Ben jij helemaal verzot van muziek, maak dan je eigen DJ-mixtafel van oude verpakkingen en geef een showtje weg. 

Lees meer!

Weten hoe je deze knutseltips maakt? Lees hier meer.

Pritt
878 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Spelen in de winter

Olympische Speeltuin Spelen in de winter

“Het regende wel, maar dat deerde niet. Ook de ouderen gaven aan dat ze niet van suiker waren. De wintereditie van de Olympische Speeltuin Spelen was een groot succes.” Lees het hele verhaal van Bas.

1321 keer gelezen

Speeltip

Maak een fotografie-wandeling

Neem een oude camera of wegwerpcamera mee op pad en ga samen met de kinderen op zoek naar de mooiste elementen uit de natuur en

8 x gedaan!

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

Hoi, leuk dat je zo enthousiast aan het lezen bent!

Wist je dat je je ook in kan schrijven voor onze nieuwsbrief? Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste speelinspiratie. Veel speelplezier!

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton