Doe mee

DOOR SAMEN TE SPELEN MAAK JE PLEZIER EN KRIJG JE ZELFVERTROUWEN!

 

Stel: je bent tien jaar en je kunt niet meedoen. Voor bijna 277.000 kinderen in Nederland is dit de dagelijkse realiteit. Zij groeien op in armoede. In het gezin is geen geld voor een sportclub, muziekles of schoolreisjes.

Wanneer je samen met leeftijdsgenootjes leuke dingen onderneemt, maak je plezier en sta je steviger in je schoenen. Dit jaar geeft Jantje Beton daarom juist in de 20 armste buurten van Nederland speelkansen aan 2.000 kinderen die dit het hardste nodig hebben.

“Ik kan niet op een clubje en heb nog nooit op een podium gestaan, toen ik in het circus mee mocht doen, keken de mensen naar mij en iedereen klapte!”                (sammy, 10 jaar) 

Met dit project zorgt Jantje Beton dat alle kinderen dichtbij huis met anderen kunnen spelen. We doen dit samen met de speeltuinen in de wijken. Hierdoor zijn activiteiten niet eenmalig, maar kunnen wij ze blijvend na schooltijd en in vakanties aanbieden.

Help je ons mee? 

1155 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Doe mee Intertoys

Intertoys donatie-actie!

Koop nu je speelgoed of een cadeautje bij Intertoys en doneer bij de kassa € 0,50 aan Jantje Beton. De opbrengst gaat naar projecten voor kinderen in kwetsbare posities.

1443 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

Hoi, leuk dat je zo enthousiast aan het lezen bent!

Wist je dat je je ook in kan schrijven voor onze nieuwsbrief? Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste speelinspiratie. Veel speelplezier!

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton