Doe mee

DOOR SAMEN TE SPELEN MAAK JE PLEZIER EN KRIJG JE ZELFVERTROUWEN!

 

Stel: je bent tien jaar en je kunt niet meedoen. Voor bijna 277.000 kinderen in Nederland is dit de dagelijkse realiteit. Zij groeien op in armoede. In het gezin is geen geld voor een sportclub, muziekles of schoolreisjes.

Wanneer je samen met leeftijdsgenootjes leuke dingen onderneemt, maak je plezier en sta je steviger in je schoenen. Dit jaar geeft Jantje Beton daarom juist in de 20 armste buurten van Nederland speelkansen aan 2.000 kinderen die dit het hardste nodig hebben.

“Ik kan niet op een clubje en heb nog nooit op een podium gestaan, toen ik in het circus mee mocht doen, keken de mensen naar mij en iedereen klapte!”                (sammy, 10 jaar) 

Met dit project zorgt Jantje Beton dat alle kinderen dichtbij huis met anderen kunnen spelen. We doen dit samen met de speeltuinen in de wijken. Hierdoor zijn activiteiten niet eenmalig, maar kunnen wij ze blijvend na schooltijd en in vakanties aanbieden.

Help je ons mee? 

1419 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Stoepranden

Stoepranden is voor iedereen, ook met een visuele beperking!

Door het hele land hebben kinderen met een visuele beperking (op speciaal en regulier basisonderwijs) het spel stoepranden ervaren. En als je eenmaal aan het stoepranden verslingerd bent, blijf je het spelen. Lees speeltips die het stoepranden spel nog meer geschikt maken voor kinderen met een visuele beperking.

1802 keer gelezen

Nijntjes beweegABC - Speeltips voor nu

Nijntjes beweegABC

Begint jouw letter met een K? Spring dan als een kikker in het rond. Of heet jij Nikki met de letter N net als nijntje? Klim dan ergens op en spring er weer van af. Met de nijntjes beweegABC verveel jij je niet. Doe de opdrachten die horen bij de letters van jouw naam.

5004 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton