Doe mee

DOOR SAMEN TE SPELEN MAAK JE PLEZIER EN KRIJG JE ZELFVERTROUWEN!

 

Stel: je bent tien jaar en je kunt niet meedoen. Voor bijna 277.000 kinderen in Nederland is dit de dagelijkse realiteit. Zij groeien op in armoede. In het gezin is geen geld voor een sportclub, muziekles of schoolreisjes.

Wanneer je samen met leeftijdsgenootjes leuke dingen onderneemt, maak je plezier en sta je steviger in je schoenen. Dit jaar geeft Jantje Beton daarom juist in de 20 armste buurten van Nederland speelkansen aan 2.000 kinderen die dit het hardste nodig hebben.

“Ik kan niet op een clubje en heb nog nooit op een podium gestaan, toen ik in het circus mee mocht doen, keken de mensen naar mij en iedereen klapte!”                (sammy, 10 jaar) 

Met dit project zorgt Jantje Beton dat alle kinderen dichtbij huis met anderen kunnen spelen. We doen dit samen met de speeltuinen in de wijken. Hierdoor zijn activiteiten niet eenmalig, maar kunnen wij ze blijvend na schooltijd en in vakanties aanbieden.

Help je ons mee? 

1365 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Speeltips voor nu

Tips van TeamUp Thuis

Ook als je thuis zit, is het belangrijk om lekker in beweging te blijven. Maar wat zijn leuke tips om te doen? TeamUp heeft een aantal van haar spel- en beweegoefeningen aangepast voor de coronacrisis in TeamUp Thuis. Dus rekken, strekken en bewegen maar!

1453 keer gelezen

Ieder kind moet kind kunnen zijn

Wereldwijd zijn er echt miljoenen mensen op de vlucht voor bijvoorbeeld oorlog. Een groot deel van deze vluchtelingen zijn ook kinderen. Om gevluchte kinderen structuur, stabiliteit en ontspanning te bieden is in 2016 TeamUp ontstaan, een initiatief van Save the Children, UNICEF Nederland en War Child.

1570 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton