Doe mee
Doe mee

Doe (speel)goed!

De Wobbel is het houten speelgoed dat iedereen laat bewegen! Als een echte Barbapapa neemt –ie elke vorm aan die jij maar wilt. Geen enkel ander speelgoed prikkelt je fantasie zoals de Wobbel. Balanceren, lekker luieren, gebruik ‘m als krukje of als brug: Wobbel werkt als een magneet. En het mooie is: opruimen hoeft niet, want hij staat prachtig in de woonkamer.

Koop de Wobbel in onze shop

De Wobbel inspireert om op talloze manieren mee te spelen. Jantje Beton gunt ieder kind een speelse, fantasierijke jeugd. Met de aankoop van jouw Wobbel help je ons dit waar te maken. Help je mee? Bestel de Wobbel in onze shop. De Wobbel is verkrijgbaar met oranje vilt, blauw vilt of zonder vilt.

Jantje Beton webshop

In Jantje’s winkel koop je het leukste speelgoed dat niet alleen goed is voor de ontwikkeling van je kind, maar ook heel veel extra speelinspiratie biedt. Ook help je Jantje Beton met iedere aankoop om meer spelen bij meer kinderen te stimuleren. Kwetsbare kinderen krijgen hierbij extra aandacht. Dat klimt, knutselt en rent nóg lekkerder toch? Veel winkelplezier!

301x gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Doe mee!

Vijf tips om creatief bezig te zijn

Slaat de verveling al toe? Joyce Guliker deelt haar favoriete speeltips voor binnen en buiten (met de producten van Creall). Joyce: “Er zijn zo veel leuke activiteiten te doen.”

874x gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

1164x792_icoon_Winkelwagente_blauw

JANTJES WINKEL

Koop het leukste speelgoed en help Jantje Beton met iedere aankoop om meer spelen bij meer kinderen te stimuleren.

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton

HERSENONTWIKKELING

Spelen is belangrijk voor een gezonde hersenontwikkeling van kinderen. Het helpt kinderen bij experimenten en probleem oplossen en draagt bij aan de ontwikkeling van het geheugen. Bron: Ginsburg 2007, Bento & Dias, 2007

Hoi, leuk dat je zo enthousiast aan het lezen bent!

Wist je dat je je ook in kan schrijven voor onze nieuwsbrief? Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste speelinspiratie. Veel speelplezier!

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton