Doe mee
Doe mee

Doe (speel)goed!

De Wobbel is het houten speelgoed dat iedereen laat bewegen! Als een echte Barbapapa neemt –ie elke vorm aan die jij maar wilt. Geen enkel ander speelgoed prikkelt je fantasie zoals de Wobbel. Balanceren, lekker luieren, gebruik ‘m als krukje of als brug: Wobbel werkt als een magneet. En het mooie is: opruimen hoeft niet, want hij staat prachtig in de woonkamer.

Koop de Wobbel in onze shop

De Wobbel inspireert om op talloze manieren mee te spelen. Jantje Beton gunt ieder kind een speelse, fantasierijke jeugd. Met de aankoop van jouw Wobbel help je ons dit waar te maken. Help je mee? Bestel de Wobbel in onze shop. De Wobbel is verkrijgbaar met oranje vilt, blauw vilt of zonder vilt.

Jantje Beton webshop

In Jantje’s winkel koop je het leukste speelgoed dat niet alleen goed is voor de ontwikkeling van je kind, maar ook heel veel extra speelinspiratie biedt. Ook help je Jantje Beton met iedere aankoop om meer spelen bij meer kinderen te stimuleren. Kwetsbare kinderen krijgen hierbij extra aandacht. Dat klimt, knutselt en rent nóg lekkerder toch? Veel winkelplezier!

1807 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Dé 10 leukste speeltips voor een actieve Koningsdag!

Dit jaar roept Jantje Beton samen met de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen alle kinderen op om op Koningsdag om 10:00 uur buiten te spelen onder het mom: #oranjebuiten. Het is namelijk dé perfecte dag om de gekste spelletjes te organiseren in de tuin, straat, speeltuin of op de stoep. We geven je 10 speeltips!

18111 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton