Doe mee
Doe mee

Doe (speel)goed!

De Wobbel is het houten speelgoed dat iedereen laat bewegen! Als een echte Barbapapa neemt –ie elke vorm aan die jij maar wilt. Geen enkel ander speelgoed prikkelt je fantasie zoals de Wobbel. Balanceren, lekker luieren, gebruik ‘m als krukje of als brug: Wobbel werkt als een magneet. En het mooie is: opruimen hoeft niet, want hij staat prachtig in de woonkamer.

Koop de Wobbel in onze shop

De Wobbel inspireert om op talloze manieren mee te spelen. Jantje Beton gunt ieder kind een speelse, fantasierijke jeugd. Met de aankoop van jouw Wobbel help je ons dit waar te maken. Help je mee? Bestel de Wobbel in onze shop. De Wobbel is verkrijgbaar met oranje vilt, blauw vilt of zonder vilt.

Jantje Beton webshop

In Jantje’s winkel koop je het leukste speelgoed dat niet alleen goed is voor de ontwikkeling van je kind, maar ook heel veel extra speelinspiratie biedt. Ook help je Jantje Beton met iedere aankoop om meer spelen bij meer kinderen te stimuleren. Kwetsbare kinderen krijgen hierbij extra aandacht. Dat klimt, knutselt en rent nóg lekkerder toch? Veel winkelplezier!

1903 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Eerste hulp bij gamen

10 tips om de relatie met je gamende kind te herstellen, behouden of versterken

Gamen, vrijwel ieder kind doet het. Hierdoor zitten ouders vaak met de handen in hun haar, want waarom zitten ze nou de hele dag op hun kamer te gamen? Dit roept veel frustraties op. Koen, professionele gamer, geeft 10 tips aan ouders om de relatie met je gamende kind te herstellen, behouden of versterken.

2557 keer gelezen

Hé niet te hoog! Jantje Beton video

Hé niet te hoog!

Wist je dat 3 op de 10 kinderen bijna niet buitenspelen? Daar moet verandering in komen. Spelen dat leer je. Door erop uit te gaan.

2238 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton