De tafelroute

Het is de bedoeling dat je via een tafel, bijvoorbeeld de tafel van 5, een route volgt. Teken een raster met daarin de cijfers van de tafel van 5, zodat ze naast, op volgorde, of kriskras door elkaar staan. Vul de rest van de vakken met andere cijfers. Als je de juiste route volgt, kom je aan de andere kant van het vierkant uit. 

Voor de kleintjes kan je de tafel vervangen voor optellen van 1 t/m 10. Voor oudere kinderen kun je moeilijkere keersommen of deelsommen noemen: wie weet als eerste het vak met het goede antwoord te vinden?

149 x gedaan!
Ik ga dit ook doen!

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Bouw een groene tipi

Het is lente, dus tijd om je groene vingers te laten zien. Wist je dat je met bonenplantjes een tipi kunt maken? Bonen groeien immers

93 x gedaan!

schat begraven

Zandschattenspel

Heb je zelf wel eens een schat begraven en kon je die later niet meer terugvinden? Of verstop een schat voor je vrienden. Eens kijken of ze die kunnen vinden!

140 x gedaan!

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton