Doe mee

De Kleine Jantje Beton Loterij

Buitenspelen is magisch. En vooral ook gezond. Samen met vriendjes de wereld ontdekken, op het schoolplein of in de buurt. Het is belangrijk, maar zeker niet vanzelfsprekend. Drie op de tien kinderen spelen niet of slechts een keer per week buiten. Voor kinderen in kwetsbare speelposities is het vaak onmogelijk. Doe mee met De Kleine Jantje Beton Loterij. 50% van de opbrengst is voor de school en 50% voor projecten van Jantje Beton. Help je mee?

Koop hier een of meerdere lootjes. Betaal via Tikkie en tik via WhatsApp iemand anders aan. De online lotenverkoop duurt t/m 29 september 2021.

241 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Stoepranden

Stoepranden is voor iedereen, ook met een visuele beperking!

Door het hele land hebben kinderen met een visuele beperking (op speciaal en regulier basisonderwijs) het spel stoepranden ervaren. En als je eenmaal aan het stoepranden verslingerd bent, blijf je het spelen. Lees speeltips die het stoepranden spel nog meer geschikt maken voor kinderen met een visuele beperking.

2150 keer gelezen

Woensdag 10 juni 2020

Buitenspeeldag, laten we vieren dat we mogen spelen!

Tijdens deze unieke periode is het zeer belangrijk voor kinderen om gezond te blijven en buiten te kunnen blijven spelen. Nickelodeon en Jantje Beton hebben daarom besloten om op woensdag 10 juni de Nationale Buitenspeeldag te organiseren. Doe jij mee?

3162 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton