tent bouwen
Doe mee

De 5 leukste cadeautjes voor de kerst waarmee je goed doet!

Koop de leukste kerst cadeautjes via onze webshop en help tegelijk (kwetsbare) kinderen om meer te kunnen spelen! 3 op de 10 kinderen spelen nooit of slechts een keer per week buiten. Jantje Beton zet zich in voor meer spelen, juist ook voor kinderen in kwetsbare posities. Via onze webshop scoor je dus niet alleen superleuk buitenspeelgoed cadeautjes, maar doe je dus ook (speel)goed! Hoe fijn is dat? 

Hoe kun jij helpen? Bestel een of meer speelgoedartikelen via onze webshop. Een deel van de opbrengst komt vervolgens ten goede aan de projecten van Jantje Beton. Inspiratie nodig? We hebben alvast vijf top cadeautjes voor je op een rijtje gezet. Zo wordt ‘goed doen’ wel heel makkelijk! 

1. Gereedschap voor recyclers

Het wordt je eigen harnas. Of nee, een robot. Een speelhuisje waar je in kunt? Ohhhh…! Het is een auto die echt rijdt! Met deze toolkit van Makedo bouw je zelf van karton de gaafste dingen om mee te spelen. Het hergebruiken van een kartonnen doos, melkpak of eierdoos was nog nooit zó leuk! De speelgoed gereedschapsset bestaat uit een zaag, schroevendraaier en 28 schroeven.

> > Bestel hier snel de toolkit.

2. Grote toren met dobbelsteen

Dit is voor de bouwers! En de creatievelingen. Met de grote blokken bouw je een toren van wel een meter hoog. Gooi de dobbelsteen en haal het blok met dezelfde kleur als je hebt gegooid uit de toren. Pas op dat -ie niet omvalt! Want dan ben je af. Een tof spel voor alle leeftijden waarmee je ook nog eens je fysieke en mentale behendigheid oefent.

>> Bestel hier de bouwtoren.

3. Tenten bouwen bij opa en oma

Kom je binnen voor een kopje thee? Oh nee, wij zijn stoere avonturiers in een spannende hut! Tenten bouwen is gaaf. Maar soms lastig – instortingsgevaar! Met de PL-UG tent kit bouw je in huis een stevig bouwwerk. Van vensterbank naar je bed en van stoel naar het raam. Door de zuignappen, klemmen en andere handige vastmaakspullen kun je je tentdoek overal aan bevestigen.

>> Bestel hier je PL-UG tent kit.

4. Jantje Beton wobbel

Is het een schommel? Een voetbaldoel? Een luie stoel? Een opstapje? De Wobbel is alles wat jij maar wilt. Hoe gaaf is dat!? Hij is voor kleine baby’s tot grote mensen, om samen mee te spelen of je even mee terug te trekken. De Wobbel stimuleert fantasierijk spelen, lichaamsbewustzijn en evenwicht. Allemaal in één! Je kunt hem bestellen zonder vilt of met vilt in oranje of blauw. 

>> Bestel hier de Wobbel.

5. Ultra grote kleurplaat 

Daar komt de olifant! Die rijdt in z’n auto vrolijke rondjes door de straat. Spring je wel even aan de kant? En wie haalt de walvis uit de fontein? In deze doldwaze stad wil iedereen wel wonen! Geef jij hem een mooi kleurtje? Vraag dan wel je vriendjes om te helpen, want de kleurplaat is megagroot (150 x 91,4 cm)! Mét uitnodigingskaartjes en een avonturenboekje. 

>> Bestel hier de grote olifanten kleurplaat.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan snel onze webshop.

1961 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Hutten bouwen is een universele behoefte voor jong en oud

Hutten bouwen is een universele behoefte voor jong en oud

Hutten bouwen is gaaf én goed voor de ontwikkeling van kinderen. Alle oudere huttenbouwers herkennen waarschijnlijk het gevoel van vrijheid en autonomie wel als ze denken aan de tijd dat ze hutten bouwden. Het is belangrijk dat ook de huidige generatie kinderen deze ervaringen op kan doen.

2983 keer gelezen

Buitenspeeldag 2022 Buitenspelers

Buitenspeeldag 2022 door de ogen van de Buitenspelers

Je buitenspeelmiddag laten verpesten door de regen? “Nee!”, zeiden Tessa en Klaas, “Wij gaan gewoon lekker buitenspelen!” En dat hebben ze zeker gedaan. In deze video nemen Buitenspelers Tessa en Klaas jou mee tijdens hun Buitenspeeldag in Leiden. Kijk je mee?

2734 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton