Buitenspeeldag 2021 Poster Walk
Doe mee

Buitenspeeldag 2021: Ga lekker buitenspelen & volg de Poster Walk!

Yes! Het is bijna zover: de Buitenspeeldag 2021! Op woensdag 9 juni organiseren Jantje Beton & Nickelodeon een speciale editie van de Buitenspeeldag. Dit jaar maakt de Buitenspeeldag onderdeel uit van de Buitenspeelweek! De Buitenspeeldag is het startschot van een week vol activiteiten voor alle leeftijdsgroepen georganiseerd door Jantje Beton, de Johan Cruyff Foundation, Krajicek Foundation, Kenniscentrum Sport & Bewegen en het Mulier Instituut.

Focus op buitenspelen

Buitenspelen is zo belangrijk. Vanuit deze gedachte is de Buitenspeeldag geboren. Het is dé grootste buitenspeelactie van Nederland. Op deze dag maken wij van heel Nederland één grote speelplek! In 2021 is de Buitenspeeldag op woensdag 9 juni. Ondanks dat er dit jaar geen grote evenementen plaats kunnen vinden, hebben wij toch een leuke activiteit bedacht: de jacht naar de posters van de Buitenspeeldag Poster Walk!

Buitenspeeldag Poster Walk

Spongebob, Patrick en de Casagrandes… Deze bekende Nickelodeon characters zul je herkennen op de posters. Op de posters staan allerlei leuke speeltips die jij samen kan doen met jouw vriendjes en vriendinnetjes tijdens de Buitenspeeldag.

Geen idee waar je moet beginnen met de Buitenspeeldag Poster Walk? We hebben een stappenplan met tips gemaakt. Dat is wel zo makkelijk!

Stap 1: Je gaat dus tijdens de Buitenspeeldag lekker buitenspelen én op zoek naar de posters. Spot jij ze allemaal tijdens de Buitenspeeldag?

Stap 2: Check alvast alle uitdagende speeltips op de Buitenspeeldag website om inspiratie op te doen voor jouw Buitenspeeldag. Zo kun je na de Poster Walk nog lekker buiten blijven spelen.

Stap 3: Schakel op woensdag 9 juni de televisie uit, leg je telefoon weg en ga lekker buitenspelen! Trommel al je vrienden en de kinderen in de buurt op en ga op zoek naar de Buitenspeeldag posters!

Wil je zelf ook een poster voor het raam hangen? Download jouw favoriet hier!

Wij kijken heel erg uit naar de Buitenspeeldag en maken er graag met jou opnieuw een succesvolle editie van!

2598 keer gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Kinderen in actie Loterij Jantje Beton

Scholen in actie zodat ieder kind kan buitenspelen

3 op de 10 kinderen speelt bijna nooit buiten. Voor kinderen met een handicap is het vaak onmogelijk. Zij willen ook samen met vriendjes buiten ravotten. Daarom komen leerlingen van basisscholen in actie door lootjes te verkopen via de Tikkie jij bent ‘m! actie.

1433 keer gelezen

Hé niet te hoog! Jantje Beton video

Hé niet te hoog!

Wist je dat 3 op de 10 kinderen bijna niet buitenspelen? Daar moet verandering in komen. Spelen dat leer je. Door erop uit te gaan.

2321 keer gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton