Speeltip

Berenjacht

Al je dagelijks beweegmomentje gehad? Nee? Ga dan naar buiten en zoek naar knuffelberen achter de ruiten in de buurt. Via deze link kun je kijken of er beren in jouw buurt zijn of zelf een beer aanmelden!

Hoeveel beren spot jij? Hou je berenscore bij in een speciaal afstreepboekje en wie weet word jij de berenjacht speurkoning(in).

Laat de berenjacht maar beginnen!

Geïnspireerd op een boek

De berenjacht speeltip wordt nu massaal gedaan in Nederland. De speeltip is geïnspireerd op het boek: ‘We gaan op berenjacht‘ van Michael Rosen en Helen Oxenbury. In het boek gaan vier kinderen met hun vader op berenjacht. Ze trotseren de natuur, en staan plotseling tegenover een echte beer.

 

212 x gedaan!
Ik ga dit ook doen!

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

De zon is lava | Speelbeweging

De vloer eh… zon is lava!

‘De vloer is lava’ is superleuk om te spelen, maar dat kan buiten nog wel eens lastig zijn… Daarom kun je op een zonnige dag ook ‘de zon is lava!’ spelen! Je mag dus alleen op de grond staan als er daar schaduw is.

188 x gedaan!

Speeltip

Landje veroveren

Er wordt met stoepkrijt een grote cirkel op de grond getekend. Deze cirkel wordt verdeeld in evenveel stukken als het aantal deelnemende spelers. Elke speler

612 x gedaan!

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

blauw_JP_euro

STEUN BUITENSPELEN

Je kunt Jantje Beton op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door geld te geven. Help je ook mee om spelen mogelijk te maken?

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton