Speeltip

Berenjacht

Al je dagelijks beweegmomentje gehad? Nee? Ga dan naar buiten en zoek naar knuffelberen achter de ruiten in de buurt. Via deze link kun je kijken of er beren in jouw buurt zijn of zelf een beer aanmelden!

Hoeveel beren spot jij? Hou je berenscore bij in een speciaal afstreepboekje en wie weet word jij de berenjacht speurkoning(in).

Laat de berenjacht maar beginnen!

Geïnspireerd op een boek

De berenjacht speeltip wordt nu massaal gedaan in Nederland. De speeltip is geïnspireerd op het boek: ‘We gaan op berenjacht‘ van Michael Rosen en Helen Oxenbury. In het boek gaan vier kinderen met hun vader op berenjacht. Ze trotseren de natuur, en staan plotseling tegenover een echte beer.

 

783x gelezen

Ik wil dit delen

Meer weten

MEER TOFFE SPEELTIPS

Kastanjes schieten

Herfst! Dan zijn er veel kastanjes te vinden! Wat is er leuker dan kastanjes schieten? Neem een brede elastiek en span die tussen je duim

234x gelezen

Speeltips

Bliklopen 2.0

Bliklopen 2.0 met de hele buurt! Maak eerst teams. Vier teamleden gaan bliklopen en één is ‘reporter’. De reporter maakt een geweldig filmpje van de

472x gelezen

DOE MEE MET DE JANTJE BETON SPEELBEWEGING

1164x792_icoon_Wijzende vinger_blauw

DEEL JOUW SPEELTIP

Heb jij een leuke, stoere, spannende of creatieve speeltip? Wij ontvangen ze heel graag! Hoe meer tips, hoe meer speelvreugde. Dank je wel!

blauw_JB_Mail

BLIJF OP DE HOOGTE

Word gratis lid van onze speelbeweging! Ontvang maandelijks de allerleukste speelinspiratie én steun de missie om kinderen meer te laten spelen.

1164x792_icoon_Winkelwagente_blauw

JANTJES WINKEL

Koop het leukste speelgoed en help Jantje Beton met iedere aankoop om meer spelen bij meer kinderen te stimuleren.

STUUR EEN TIP IN

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We gebruiken deze gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Als je de mails niet meer wilt ontvangen, geef ons dat dan door via info@speelbeweging.nl.

Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton.

HERSENONTWIKKELING

Spelen is belangrijk voor een gezonde hersenontwikkeling van kinderen. Het helpt kinderen bij experimenten en probleem oplossen en draagt bij aan de ontwikkeling van het geheugen. Bron: Ginsburg 2007, Bento & Dias, 2007

Hoi, leuk dat je zo enthousiast aan het lezen bent!

Wist je dat je je ook in kan schrijven voor onze nieuwsbrief? Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste speelinspiratie. Veel speelplezier!

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton

JA, IK HOU VAN SPELEN!

Door GRATIS lid te worden van de speelbeweging ontvang je maandelijks de leukste speeltips, interssante speelweetjes en stoere speelverhalen in jouw mailbox. We sturen je 1 tot 2 mails per maand.

Jantje Beton registreert jouw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer informatie lees je in het privacybeleid van Jantje Beton